Hair

Lang, kort, dik, dun, veel of juist weinig. Haar is per persoon heel verschillend. Ook kapsels zijn natuurlijk heel persoonlijk. Wat bij de een prachtig staat kan bij een ander heel anders uitvallen. Hetzelfde geldt voor kleurbehandelingen.

Wat past bij je huidskleur en welke kleuren kun je beter vermijden? Ga je voor een complete metamorfose of liever natuurlijke highlights?

Onze kapsters zijn specialisten in het vak. We kijken graag met je mee naar je wensen en geven je advies.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Behandelingen

Knippen dames 30,95
Knippen heren 28,75

Kleur behandeling vanaf 50,95
Highlights lang haar vanaf
70,00
Balayage natuurhaar vanaf* 70,00

Olaplex behandeling vanaf* 27,50

Opsteken vanaf 39,95
Feestarrangement (haar & make-up) vanaf
 85,00

Hair extensions Extensielle
Prijs, afhankelijk van aantal banen vanaf 375,00
Hair extensions omhoog plaatsen, per baan 37,50

*Bovenstaande kleurprijzen zijn vanaf prijzen. De prijzen kunnen variëren en zijn afhankelijk van je type haar en de tijd die we er voor nodig hebben.

Bruidsarrangement
Wij maken graag een afspraak om al je wensen
te bespreken, zodat je op de belangrijkste dag
van je leven de mooiste versie van jezelf gaat zijn.
Wij bieden hiervoor een kosteloze intake aan.

Gezellig zitje in de salon
Klant wordt geknipt door Suzan.
Kapperswerkplek met verschillende haarproducten.
Donker haar van een klant wordt gekruld.

Hairextensions

Altijd al langer en/of voller haar gewild?

Dan zijn de hairextensions van Extensielle echt wat voor jou. Extensielle hair extensions zijn 100% natuurlijk. Het product en de werkwijze is uniek. Ze zijn milieuvriendelijk, dierproefdvrij en al beschikbaar vanaf 35 centimeter, dus ook geschikt voor de wat kortere kapsels.

Allereerst gaan we samen met jou kijken welke lengte en kleur perfect bij jou past.

Met behulp van exclusieve bevestigingsringen maken we de weaves aan je eigen haar. Het eigen haar wordt niet beschadigd. De ringetjes zijn met hun 2 mm bijzonder klein waardoor de hair extensions onzichtbaar geplaatst kunnen worden. Wanneer de hairextensions geplaatst zijn bepalen we samen de lengte.

Wij raden aan om elke 6 tot 8 weken langs te komen om de hairextensions naar boven te laten plaatsen. Bij de juiste verzorging met professionele verzorgingsproducten is de levensduur ongeveer 12 maanden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het haar van een vrouw wordt door een teamlid geknipt

Olaplex

Heb je last van droog en futloos haar? Is je haar beschadigd en heb je last van gespleten haarpunten?

Dan is een olaplex behandeling de oplossing voor jou!

Wat is Olaplex?

Olaplex koppelt gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen. Deze schade ontstaat doordat, tijdens deze processen, bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden. De zogenaamde zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van het haar. Wanneer deze beschadigd raken heeft dat gevolgen, het haar is zwak en futloos. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten haarpunten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Wat doet Olaplex?

Olaplex repareert de verbroken zwavelbruggen. Het creëert een nieuwe verbinding. Olaplex bestaat uit maar één ingrediënt en is dus zonder toevoeging van oliën of siliconen. Deze toevoegingen maken het haar zwaar en slap. Bijkomend voordeel is dat het herstel door de Olaplex behandeling blijvend is waardoor je een blijvend resultaat behoud.

Ga jij trouwen? Gefeliciteerd!

Bij By Deb Hair and Beauty dragen we graag een steentje bij aan de mooiste dag van jouw leven.

Er zijn veel verschillende opties als het gaat om bruidskapsels: los, opgestoken of er juist tussenin, gebruik van haaraccessoires, extensions, wel of geen sluier…Er is van alles mogelijk!

Misschien heb je al een bepaalde look in gedachten of ben je nog zoekende en kun je wel wat hulp gebruiken. Wil je liever een arrangement van bruidskapsel en bruidsmake-up? Als gespecialiseerde bruidsstylist staan we graag voor je klaar. Samen met jou bespreken we je wensen en kijken wat bij jou past.

Natuurlijk kijken we ook naar je jurk, de setting en de sfeer die jij in gedachten hebt. Zodat alle losse onderdelen uiteindelijk een harmonieus geheel vormt: het perfecte plaatje waar jij van droomt.

Wil jij schitteren op je bruiloft?

Bruidsstyliste doet de haren van een bruid.
bydebhairbeauty helpt met het stylen van de bruid.