Beauty

Wil je lekker ontspannen tijdens een van onze gezichtsbehandelingen met massage?
Of ga je liever voor huidverbetering?

Ook voor o.a. harsbehandelingen, threading en verven wimpers/wenkbrauwen kun je bij ons terecht.

Waar je ook voor kiest, in onze schoonheidssalon word je altijd lekker in de watten gelegd.

Behandelingen

Morning Dew behandeling
60 min | € 74,95

Ervaar de synergie van het beste uit 8 jaar Oolaboo in één allesomvattende behandeling. Een blend van oosterse en westerse grepen, gebruikmakend van bindweefseltechnieken op effleurerende wijze. Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staan. Beleef het ultieme verwenmoment, ontdek het beste resultaat en ervaar hoe het huidmicrobioom in balans wordt gebracht waardoor huidproblemen als een droge, (eczeem)gevoelige huid worden verminderd.

Smart aesthetics behandeling
60 min | € 99,95

Deze behandeling richt zich op het vertragen van huidveroudering en de evt. ondersteuning van botox-fillers. De innovatieve producten van Smart Aesthetics zorgen ervoor dat de huid compacter, gelift en gevoed wordt en dat rimpels en lijntjes verminderen. De Japanse gezichtsmassage zorgt voor een natuurlijke facelift. Aanvullend wordt er een vitamine A ampul aangebracht die de huid een krachtige, direct zichtbare boost geeft. Met deze ultra luxe en huidverbeterende behandeling gebeurt er veel in je huid, terwijl jij ligt te ontspannen. Na afloop ziet je huid er frisser, steviger en stralender uit en ben je helemaal relaxed.

Een vrouw in de behandelstoel krijgt een gezichtsbehandeling.

Oolaboo

In onze schoonheidssalon werken we met de heerlijke producten van Oolaboo, een productlijn uit het oosten van Nederland.

De producten van Oolaboo zijn op natuurlijk basis en gericht op huidverbetering en beleving (cosmeceuticals). De producten bevatten uitsluitend werkstoffen die onze huid kan opnemen, dus geen schadelijke stoffen die we niet in onze mond durven te stoppen.

Ook is de gehele productlijn van Oolaboo dierproefvrij. Dus vriendelijk voor je huid én voor de dieren. Dan kun je pas écht genieten.

Threading

Je overtollige gezichtsharen kun je op diverse manieren epileren. Plukken met pincet is de meest gebruikte methode, daarnaast is het ook mogelijk deze te harsen of te waxen. Echter wordt een hele oude methode steeds vaker gebruikt, namelijk threading, oftewel het epileren met draad.

Epileren met draad is vooral geschikt voor de verwijdering van het gezichtshaar van bovenlip en wenkbrauwen. De methode is minder geschikt voor grotere gedeelten als de oksels en bikinilijn.

De voordelen van epileren met draad:

  • Het is hygiënisch omdat de huid niet wordt aangeraakt met de handen;
  • De huid hoeft niet te lijden onder de behandeling, dat gebeurd wel bij het harsen of en waxen van het gezicht door de dunne huidlaag. De huid wordt niet onnodig opgerekt. Minder kans op roodheid daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid;
  • De overtollige gezichtshaartjes blijven lang weg en komen fijner terug;
  • Zelfs de kleinste haartjes kunnen worden verwijderd met deze methode.

Prijslijst threading

Wenkbrauwen                      € 15,25
Bovenlip of kin                      € 10,00
Hele gezicht i.c.m.
wenkbrauwen                      € 35,00