Wimperextensions

Wimperextensions van By Deb Hair and Beauty

Voorafgaand aan de wimperextension behandeling bespreken we samen de mogelijkheden en uw wensen. Daarbij wordt goed gekeken naar uw wimpers en ogen. Door deze manier van werken weet ik precies welke dikte of krul extension ik bij u ga aanbrengen.
Wanneer u een bril draagt, bekijk ik hoeveel ruimte er exact tussen uw wimpers en het montuur van de bril is. Zodat de wimperextensions het glas van de bril niet raken.

Tijdens de behandeling worden de kunstmatige wimperhaartjes één voor één bevestigd aan de eigen wimpers, met een speciale lijm die getest is op allergieën. Het aantal kunstmatige wimperhaartjes die worden bevestigd, is afhankelijk van het aantal eigen wimperhaartjes. Over het algemeen worden er 60 tot 90 kunstmatige wimperhaartjes geplaatst per oog. Op plekken waar geen wimperhaartjes aanwezig zijn, kunnen geen wimperextensions worden geplaatst.

Uw eigen wimperhaartjes vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Het is dus afhankelijk van uw eigen wimpers, hoelang de wimperextensions mooi blijven zitten. Wimperextensions vallen geleidelijk uit met uw eigen wimperhaartjes. Een refill behandeling wordt om de drie weken aangeraden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een eenmalige behandeling voor een bruiloft of andere gelegenheden.

Voordelen

  • Wimperextensions maken mascara, wimperverf en een wimperkrultang overbodig;
  • De lengtes en de diktes van de extensions worden aan uw wensen aangepast;
  • Wimperextensions zijn gewichtloos, u voelt ze niet eens zitten;
  • Bestand tegen water, licht, zon, zee en traanvocht;
  • Douchen, sporten en slapen zonder u zorgen te maken over uw wimpers.